Често задавани въпроси

1. Как да си купя продукт от e-zona.bg?

2. Как става плащането?

3. Нямам възможност да платя онлайн, какво да правя?

4. Как става плащането в брой на касите на Easypay?

5. Какъв срок имам да платя, след като направя заявка за плащане в брой на касите на Easypay?

6. Как да следя новите предложения?

 

1. Как да си купя продукт от e-zona.bg?

Когато желаете да закупите продукт, просто натиснете бутона "Поръчай". В количката Ви ще излезе списък с всички поръчани продукти. От тук можете да изтривате или променяте количества. На следващите страници попълнете Вашите данни, изберете най-удобните за Вас методи на плащане и доставка. Запознайте се с общите условия на сайта и натиснете бутона "Завършване на поръчката". Ще получите номер на поръчка, с който можете във всеки момент да проследявате статуса на Вашите поръчки.

 

2. Как става плащането?

Плащането може да стане в брой чрез наложен платеж, на някоя от касите на Easypay, по банков път или по електронен път през E-pay или кредитна карта. Повече информация за плащанията можете да намерите тук.

 

3. Нямам възможност да платя онлайн, какво да правя?

Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) и техните партньори в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи, с над 1400 каси в цялата страна. Easypay има голяма мрежа от партньорски обекти, на които също можете да платите. Някои от партньорите са Централна Кооперативна Банка, Първа Инвестиционна Банка, Пикадили, Office 1 Superstore, Фантастико и бензиностанции OMV. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите тук.

 

4. Как става плащането в брой на касите на Easypay?

За да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД), изберете опцията "Плащане в брой" от страницата, в която правите Вашата покупка. Така ще заявите, че желаете да платите по този начин, и ще получите Вашия 10-цифрен код, който идентифицира предстоящото плащане. Запишете си кода и отидете в някоя от 1400-те каси на Easypay в страната. Лесно можете да откриете най-близката до вас каса на Easypay, като проверите списъка с каси тук. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец и представете 10-цифрения код. Платете стойността на ваучера и напълно автоматично ще го получите на Вашия e-mail.

Цената, която ще заплатите, ще бъде точно равна на обявената в сайта цена - без никакви допълнителни такси и удръжки.

 

5. Какъв срок имам да платя, след като направя заявка за плащане в брой на касите на Easypay?

Когато правите покупка през e-zona.bg и изберете опцията "Плащане в брой на касите на EasyPay", реално пускате платежна заявка, при заплащането на която реално ще Ви бъде изпратена стоката. Срокът, в който можете да платите заявката е до 5 дни.

 

6. Как да следя новите предложения?

Най-добрият начин да следите за нови продукти и промоции е като се абонирате за нашия e-mail бюлетин. Това Ви гарантира, че ще получавате своевременна информация за най-новите ни предложения.

 

Последни новини