Доставка

Цени и условия на доставка

За София: 2.99 лв. с ДДС.
За останалата част от страната: 4.99 лв. с ДДС.

Цената на доставка е фиксирана и НЕ се променя, независимо от броя продукти в нея или дали пратката е адресирана до частен адрес или офис на куриерска фирма "Спиди".

Към момента НЕ се предлага опция за безплатна доставка.

Доставки се извършват само на територията на Република България, като доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес - на дом, работно място или офис на куриерска фирма "Спиди". Посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката невалидна и не обвързва „Е-зона“ EООД със задължението за изпълнение на доставката.

В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „Е-зона“ EООД чрез www.e-zona.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката.

В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Условията за доставка на продукти при поръчка онлайн са както следва:

 

Срок на доставката

ВАЖНО! Всички поръчки, направени в работен ден след 08:00 ч. сутринта, се обработват на следващия работен ден. Поръчките, направени в събота или неделя, се обработват в понеделник. Тъй като поръчките се доставят по адреси в стандартното работно време, моля при нужда осигурете човек, който да приеме поръчката от Ваше име, или обмислете да впишете като адрес за доставка адреса на службата си.
 
Поръчаните продукти се доставят с куриер  на фирма „Спиди“ на посочения от Вас адрес (само в границите на Република България), в рамките от 24 часа до 4 работни дни, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни или други възникнали форсмажорни условия.

„Е-зона“ EООД си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни, без да информира предварително Потребителите и да удължава сроковете с повече от 7 (седем) дни с предварителното съгласие от страна на Потребителя, заявил доставката.
Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

„Е-зона“ EООД не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

 

При получаване на Вашата пратка

При получаване на пратката, моля в присъствието на куриера проверете внимателно дали има видими признаци на нараняване или отваряне на опаковката! В случай на повредена при транспорта пратка се съставя констативен протокол в два еднообразни екземпляра, който се подписва от Вас и от куриера. Имате право на рекламация според Общите условия.

„Е-зона“ EООД не носи отговорност за щети, причинени по време на транспорта, но е готова да съдейства на своите клиенти при необходимост.

Последни новини