Плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж

Банков превод

еPay

ЕasyPay

Дебитни/Кредитни карти

 

Наложен платеж

Наложеният платеж е сигурен и удобен метод за разплащане, при който заплащате на куриер поръчаната от Вас стока (+ цена за доставка) в момента на получаването. Оригинален платежен документ се доставя заедно със стоката. Получаването на пратката се удостоверява чрез Вашия подпис. Можете да упълномощите друго лице да приеме поръчаната от Вас стока, на негово име и за негова сметка.

От куриерска фирма ще изпратят съобщение на посочения от Вас телефон за контакти, за да Ви уведомят приблизително кога да ги очаквате на адреса.

 

Банков превод

Банковият превод се осъществява от банкова сметка към банкова сметка или чрез внасяне на необходимата сума за разплащане в най-удобния за Вас клон на която и да е търговска банка.

Ако имате съществуваща банкова сметка в банка, нужно е да попълните ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ и дължимата сума се превежда от Вашата сметка в сметката на "Е-зона" EООД.

Ако нямате банкова сметка, преводът се извършва чрез ВНОСНА БЕЛЕЖКА.

Нужно е да внесете точната сумарна стойност на цената на поръчаната от Вас стока на банковата сметка на "E-зона" EООД. Моля, имайте предвид, че всички банкови такси за валутни преводи са за сметка на клиента, затова препоръчваме да извършите превода чрез сметка в левове от българска банка. 

Във вносната бележка е задължително да попълните трите си имена на реда "Задължено лице (вносител)".

ВАЖНО! Абсолютно задължително е да попълните графата "Основание за плащане" с номера на Вашата поръчка. Ако пропуснете тази стъпка, идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде изпълнена, тъй като няма да знаем за какво е плащането.

IBAN:  BG79 UNCR 7000 1521 0504 10
Банка: Уникредит Булбанк; BIC CODE:  UNCR BGSF
Титуляр: "Е-зона" EООД 
Задължено лице (вносител) – Вашите три имена.
Основание за плащане: № на поръчката

 

еPay

еPay.bg е българска система за електронни разплащания, която най-общо казано представлява електронен портфейл, позволяващ извършване на плащания от сметка директно чрез собствен компютър.

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да имате регистрация в системата, т.е. да разполагате със сметка за разплащания. Ако изберете метод на плащане чрез еPay, при завършване на поръчката ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

 

ЕasyPay

Платежната система EasyPay позволява в реално време да се извършват парични преводи и плащания до всяка точка на страната. За да платите Вашата поръчка, е нужно да посетите най-удобния за вас клон на EasyPay от 1500 в цялата страна.

За да осъществите плащане на касата на EasyPay не се изисква предварителна регистрация, нито има ограничение за начина на плащане (в брой, с дебитна или кредитна карта).

ВАЖНО! При заплащането на поръчката трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да посочите като "Основание за плащане" 10-цифрения код за плащане, който е уникален за всяка поръчка. Този код се генерира от системата на EasyPay и се визуализира на последната стъпка от Вашата онлайн поръчка. Кодът ще Ви бъде изпратен на e-mail-а, посочен при Вашата регистрация в E-zona.bg.

 

Дебитни/Кредитни карти

Желаете да платите с дебитна или кредитна карта?
Съвсем скоро тази услуга ще бъде достъпна за нашите клиенти! Извинявайте за неудобството.

 

Последни новини